Yhteistyö EasyFit Vaasan kanssa! 

30.08.2018

NapraWay on nyt yhteistyössä EasyFit Vaasan kanssa! Kuntosalin jäsenille on nyt luvassa mahtavia tarjouksia hoidoistani. Varaa aika hierontaan tai tule tutustumaan naprapatiaan. 

Hieronta on hyvä keino rentouttaa lihaksia esimerkiksi rankan treeniviikon  tai stressaavan työviikon jälkeen. Hieronta voi olla myös osa valmistautumista liikuntasuoritukseen ja se myös edistää palautumisessa vilkastuttaen aineenvaihduntaa. Kuitenkaan yksinään hieronta ei korvaa lämmittelyä ennen liikuntaa tai palauttavaa loppuverryttelyä liikunnan jälkeen. Naprapatiasta on sinulle apua jos vaikka salilla sattuu pieni venähdys tai nyrjähdys ja et ole aivan varma tarvitsetko nyt lääkäriä vai pärjäätkö pienellä ensiavulla ja neuvonnalla sekä avustavilla harjoitteilla. Naprapaatti myös auttaa jos sinulla on jotain vanhoja vammoja tai kiputiloja jotka rajoittavat normaalia saliharjoittelua ja et esimerkiksi pysty tekemään tiettyjä liikkeitä haluamallasi tavalla. 

Jos et vielä ole EasyFit Vaasan jäsen, voit saada asiakkaanani etusetelin jolla saat toisen treenikuukauden veloituksetta liittyessäsi kuntosalin jäseneksi! 


EasyFit Vaasa jäsenien edut:

- 10 % alennus naprapatiasta sekä hieronnasta 

EasyFit Vaasa VIP jäsenien edut:

- 15 % alennus naprapatiasta sekä hieronnasta 


Edut ovat voimassa 31.12.2020 asti. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!